Brand treft Triumph Centre Zwaagdijk-Oost (video-update)

Zwaagdijk-Oost – Rond half negen vanavond kwam er bij de 112 centrale een melding binnen van een binnenbrand bij Triumph Centre Baas in Zwaagdijk-Oost. De brandweer rukte direct uit met meerdere blusvoertuigen en een ladderwagen.

Ter plaatse aangekomen ontdekte de brandweer al snel dat het pand binnen onder de zwarte rook stond waarna werd besloten om een persluchtteam op onderzoek uit te sturen. Ook werden op strategische punten ventilatoren geplaatst om het gebouw te ontdoen van de rook. 

Toen dat eenmaal onder controle was restte enkel nog het ontluchten van het gebouw om zo de dikkek zwarte rookwolken het gebouw uit te krijgen. De oorzaak van de brand is op het moment van schrijven nog niet bekend.

Reageren via facebook

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.