Medemblik Actueel.

Bedrijven

We mogen weer stemmen….. op de kapsalon van Reyhan.

Medemblik – Al 16 jaar timmert Reyhan Gozukara aan de weg met haar kapsalon aan de langeweydt in Medemblik, zelf zit ze al 26 jaar in het kapstervak. En nu is zij genomineerd als ‘Leukste kapsalon van Nederland’.

Reyhan vertelt tegen ons dat, “Ik ben al 26 jaar kapster. En ik blijf op de hoogte wat er allemaal nieuws is op ons vakgebied en volg met veel liefde nog cursussen. Je bent nooit uitgeleerd in dit vak. Je doet altijd weer nieuwe ideeën op. Ik heb het super naar me zin in mijn kleine salon. Mijn kracht is dat de klanten zich op hun gemak en vertrouwd voelen. En graag bij mij komen.  Door de jaren heen heb ik een mooie klantenkring opgebouwd en daar ben ik zo dankbaar voor.

Natuurlijk gaat Medemblik massaal op Reyhan en haar kapsalon stemmen via Kapsalon van het jaar en stem haar naar de mooiste en leukste kapsalon van Nederland.. Doen hé ..

Reageren via facebook