26.1 C
Medemblik
10 augustus 2020 13:10
Medemblik Actueel.

Terugroepactie Zeeman eendjes racebaan

Medemblik – Bij controle is gebleken dat dit speelgoedartikel, welke is verkocht tussen oktober 2015 en april 2016 mede bedoeld is voor kinderen jonger dan 3 jaar en kleine onderdelen bevat.

Hierdoor voldoet het artikel niet aan de gestelde veiligheidseisen en kan verstikkingsgevaar optreden bij gebruik door kinderen jonger dan 3 jaar. Mocht u dit artikel in uw bezit hebben dan verzoeken we u het terug te brengen naar een van onze lialen, en krijgt u uw geld terug.

Zeeman hecht sterk aan kwaliteit enveiligheid en doet er daarom alles aan om er voor te zorgen dat er alleen veilige producten verkocht worden. Onze welgemeende excusesvoor het ontstane ongemak. Voor inlichtingen kunt u zich wenden tot: Zeeman zeeman@zeeman.com | tel +31 (0) 172 482 911

Reageren via facebook

Uw banner hier?Uw banner hier?