20.7 C
Medemblik
22 mei 2020 01:35
Medemblik Actueel.

Expositie Stoommachinemuseum Medemblik – “De schoonheid van roest”

Medemblik – Vakfotograaf Hans Albers uit Hoorn, diverse malen winnaar van de Camera D’or (een prijs voor de beste vakfotografen in Nederland), heeft op het buitenterrein van het Stoommachinemuseum op zeer kunstige wijze de schoonheid van roest op de gevoelige plaat vastgelegd.

Op zondag 17 april om 14.00 uur starten wij met  zijn foto-expositie: “De schoonheid van Roest”

Dertig prachtige werken ,op een formaat van 75 x 100 cm, zijn tentoongesteld in het museum en vormen samen met  de veelal nog werkende stoommachines uit het begin van de industriële revolutie een prachtig geheel.

In deze sfeervolle omgeving toont Hans Albers trots zijn creaties. Openingstijden:  van 10.00 tot 17.00 uur (’s maandags gesloten) Nederlands Stoommachinemuseum Oosterdijk 41671 HJ  Medemblik

Reageren via facebook