19.9 C
Medemblik
3 juli 2020 16:44
Medemblik Actueel.

Graaien bij V&D Hoorn

Regionieuws – De curatoren van het failliete V&D concern laten weten dat de vestiging in Hoorn weer bevoorraad gaat worden met restanten uit het magazijn. Het warenhuis laat weten dat het gaat om artikelen uit het bestaande assortiment en dat de kortingen verhoogd zullen gaan worden.

Eind maart ging V&D ook al tijdelijk open om de resterende voorraad te verkopen. Over een paar weken gaat V&D defintief de deuren sluiten. Wat er dan nog rest aan voorraad en niet is opgehaald door de leveranciers zal via een veiling worden aangeboden.

De curatoren vinden het wel opvallend dat er nu ineens zoveel mensen komen, voorheen bij de uitverkoop werd er wel tot 75% korting gegeven en zag je maar weinig mensen, nu met 20 tot 40% korting moet je over de hoofden lopen wil je iets kunnen kopen.

Reageren via facebook