Emotie rond schilderijen in ‘Schatkist’

Abberkerk – ‘Een schilderij dat je raakt’. Daarover gaat de bijeenkomst van 6 april in de serie ‘Ontmoetingen rond de schatkist’. Plaats van handeling is weer ‘t Abbehuisje in Abbekerk. De aanvang is om 20.00 uur (vanaf 19.30 uur inloop  met koffie/thee); na de sluiting om 21.30 uur zijn er nog een hapje en een drankje. ’t Abbehuisje ligt naast het Witte Kerkje aan de Dorpsstraat in Abbekerk. De toegang is gratis.

Een schilderij kan een herinnering oproepen of een emotie, zoals verlangen of geluk. Het kan je zodanig raken dat je er steeds naar moet kijken en het graag wil hebben. Geïnteresseerden worden uitgenodigd om, geheel vrijblijvend, een schilderij of afbeelding  mee te brengen.

Met ‘schatkist’ wordt de innerlijke rijkdom van de mens bedoeld. Op deze avonden staan luisteren, genieten en wederzijds respect centraal. De avonden zijn een initiatief van de Protestantse Gemeente Midden-West-Friesland (Aartswoud,  Abbekerk,  Hensbroek, Hoogwoud, Lambertschaag, Obdam, Opmeer en Spanbroek).

Contactpersoon is Anne de Bruin, tel: 0229-582415; e-mail: annedebruin@simpc.nl

Reageren via facebook

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.