Wognum Nicols 1 verliest en mist nacompetitie

Wognum – Door de 3 – 1 nederlaag tegen Theo Tol 1 zijn de kansen van Wognum Nicols op een eventuele nacompetitieplaats zo goed als verkeken waardoor het erop lijkt dat de resterende wedstrijden alleen nog voor de statistieken gespeeld dienen te worden.

Na de genoemde nederlaag staat Wognum Nicols 1 op de laatste plaats van het linker rijtje terwijl op 5 maart j.l. tegen Architecten Nieuweboer 1 (de nummer 1 van het rechter rijtje) aangetreden moest worden. Architecten Nieuweboer 1 wilde graag, ten koste van Wognum Nicols 1, naar het rechter rijtje en startte dan ook voortvarend. De ploeg van Lex Marcus leek de nederlaag tegen Theo Tol 1 nog niet te boven en begon te gemakzuchtig.

Het bovenstaande leidde ertoe dat Architecten Nieuweboer 1 de bal al snel achter Mark Commandeur knalde en een voorsprong nam. Dit schudde Wognum Nicols 1 wakker en er werd een tandje bijgezet. Meerdere mooie aanvallen werden het trouwe publiek in de Bloesem voorgeschoteld en Architecten Nieuweboer 1 had in deze fase geen pap in de melk te brokkelen. Dankzij doelpunten van Guleed Afhakame (2 maal) , Mark van der Gracht en Rick Bakker werd de 1 – 0 achterstands in een comfortabele 4-1 voorsprong omgebogen en daarmede leek de wedstrijd beslist….leek.

Architecten Nieuweboer 1 was de nederlaag eerder in het seizoen in de thuiswedstrijd namelijk nog niet vergeten. en trachtte fanatiek de bakens te verzetten. Waar Wognum Nicols 1 dacht dat de wedstrijd gespeeld was, schoten de mannen uit Wervershoof 3x achter elkaar raak waardoor zij de stand weer naar 4-4 tilden. Zo leek de wedstrijd onder leiding van de uitstekend fluitende scheidsrechter Cooman en inval assistent Christiaan Commandeur in een remise te eindigen. Wognum Nicols 1 toonde echter karakter en bleef voor een beter resultaat strijden. Vlak voor tijd wisten zij alsnog een beslissing te forceren en Jeffrey Smit bracht namens Wognum Nicols de verlossende 5-4 op het scorebord. Deze voorsprong werd niet meer weggegeven en Wognum Nicols 1 bond Architecten Nieuweboer 1 voor de tweede keer dit seizoen aan de zegekar.

Met nog 4 wedstrijden (3 uitwedstrijden) te gaan staat Wognum Nicols op de 6e plaats. Op 15 april sluit Wognum Nicols de competitie thuis af tegen VIOS Warmenhuizen.

Reageren via facebook

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.