Medemblik Actueel.

Bijeenkomsten

Emmaüswandeling Andijk op zondag 3 april

Andijk – Wandelen als de Emmaüsgangers in het Bijbelverhaal, twee aan twee gaan we op weg met een route en een aantal gespreksvragen. Tijdens de wandeling kan een gedeelte in stilte worden gelopen. Gedachten die opkomen zouden gedeeld kunnen worden met elkaar.

De wandeling duurt ongeveer een uur. Mensen die niet in staat zijn om mee te wandelen, kunnen in De Kapel, naar aanleiding van dezelfde vragen, met elkaar in gesprek gaan. Ook zullen er enkele kunstwerken, met de Emmaüsgangers als inspiratiebron, te zien zijn.

Deze wandeling is op zondag 3 april, we beginnen om 14.00 uur en starten bij De Kapel, Middenweg 48, 1619 BN Andijk. Na afloop is er gelegenheid om met elkaar na te praten bij een kop koffie of thee.

Reageren via facebook