Irene Schouten pakt winst na zinderende finale massastart!!

Andijk – In een werkelijk sensationele finale massastart in Heerenveen waar Irene Schouten onderuit ging en vooral dankzij haar teamgenote Karin Kleibeukers weer werd teruggebracht in het peleton, wist Irene Schouten in de finale toch nog de winst voor zich op te eisen waardoor zij ook het eindklassement voor zich opeiste.

Schouten vertelde dat Blondin zoals gewoonlijk weer als een idioot aan het duwen was waardoor zij onderuit ging.  Maar ze stond weer snel op en op 3 rondjes voor het einde wist zij weer aan te sluiten en zich naar voren te rijden waar zij achter haar directe concurrente Blondin ging zitten. In de laatste bocht ging zij vol aan waar Blondin geen antwoord op had en zo wist Irene Schouten met overmacht de laatste wedstrijd van dit seizoen te winnen

Eindstand massastart dames 2016

Reageren via facebook

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.