24.4 C
Medemblik
7 augustus 2020 23:45
Medemblik Actueel.

Eva Buurman(Wervershoof) uit koers gehaald

Wervershoof – Voor Eva Buurman (Wervershoof) en Jip van den Bos (Oostknollendam) liep de Strade Bianche voor vrouwen uit op een teleurstelling. De 2 rensters van Parkhotel bevonden zich in een 2e groep en waren hard op weg terug naar de 1e groep. Tot ze een spoorwegovergang tegen kwamen en deze overstaken terwijl de seinen net aan gingen. De jury was onverbiddelijk en haalde de groep van 15 rensters uit koers.

De eerste wedstrijd uit de nieuw opgezette Women’s Worldtour leverde winst op voor wereldkampioene Armistead. Roxane Knetemann werd op ruim 3 minuten 19e. Ook Rozanne Slik (41e) uit Bergen en Amy Pieters uit Zwanenburg (45e) reden de koers over 121km uit.

Reageren via facebook

Uw banner hier?Uw banner hier?