25.2 C
Medemblik
21 mei 2020 19:49
Medemblik Actueel.

Na 25 jaar gaat Co Vlaar de Woonschakel verlaten..

Medemblik – Co Vlaar begon als 16-jarige bouwvakker op de steiger bij diverse bouwbedrijven. Vervolgens werkte hij bij een bouwmaterialenhandel, had een eigen bedrijf en daarna de functie van bouwkundig medewerker bij een gemeente.

In oktober 1991 trad Co in dienst bij woningbouwvereniging Volksbelang. Het was de tijd dat net daarvoor een fusie tussen twee verenigingen Volksbelang was afgerond. De opheffing van het Regionale OnderhoudsDienst en Administratief Centrum (Rodac) was een feit en de beheerovereenkomst met het Gemeentelijk Woningbedrijf Medemblik werd opgeheven, waarna de overdracht van woningen in gang werd gezet.

Samenwerking

“Het was een voorrecht om vele (oud) collega’s, maar ook hun partners en derden als architecten, adviseurs, gemeenten, bouw- en installatiebedrijven te hebben leren kennen en mee samen te werken. Dat alles in het belang van goede woningen voor onze huurders. Ik wens alle huurders en degenen die het bedrijf glans blijven geven alle goeds toe”, aldus Co.

Co bedankt

Na zich bijna 25 jaar ingezet te hebben voor de woningbouw en volkshuisvesting in de regio West-Friesland vindt Co het welletjes en hangt hij zijn Woonschakel jas aan de kapstok. Co gaat genieten van een welverdiend vroegpensioen. Zijn ervaring voor wat betreft de realisatie van nieuwbouwcomplexen maar ook beheer en aanpak van veel bestaande woningen gericht op duurzaamheid en klanttevredenheid neemt hij mee.

Co kan terugkijken op een mooie carrière in de volkshuisvesting en bouwwereld. Wij bedanken hem voor zijn inzet en toegepaste vakkennis. Een vakkennis die in de praktijk buitengewoon is gebleken.

Reageren via facebook