16.7 C
Medemblik
23 september 2020 21:09
Medemblik Actueel.

Het schiet al mooi op met de airtrampoline bij het zwembad in Andijk

Andijk – Het ziet er beroerd uit in het zwembad: een grote berg klei en aarde ontsiert de speelweide van De Weid. Maar wees gerust; met een week of twee zijn de mannen van Van Etten grondverzet terug als de airtrampoline wordt gebracht!

De geul die werd gegraven van maar liefst 52 stekkende meters wordt dan met diezelfde klei weer dichtgegooid en voorzien van een brede rand rubberen tegels voor extra veiligheid. Voor half maart is het werk dan afgerond en kan er niet alleen worden gezwommen maar ook worden gesprongen in De Weid!

Opgeven zwemlessen
Ook in 2016 is er weer zwemles voor A,B- en C diploma in De Weid. Prima lessen in de buitenlucht die starten op 9 mei aanstaande. Uniek is dat De Weid in de zomervakantie de extra mogelijkheid biedt om door gaan met lessen via de zomerturbolessen. In de vakantieperiode 3 maal per week voor een periode vanaf 3 weken! Een uitstekende manier om snel en veilig je diploma te halen.

Info en inschrijven kan via zwemlessen@deweid.nl, en wil je vrijwilliger worden mail dan naar info@deweid.nl

Reageren via facebook

Uw banner hier?
Uw banner hier?