Altijd al willen leren zeilen? Komt mooi uit, bij Bestevaer kan dat.

Medemblik – Verveel je je in de zomervakantie? Denk er dan eens over om een weekje te gaan zeilen. Bij wsv Bestevaer leer je de eerste beginselen in de optimist. Ze  geven les volgens het CWO systeem en na een week kun je het eerste diploma al halen.

Ze zeilen op het IJsselmeer vlakbij Kasteel Radboud  of bij het stoomgemaal en geven les vanuit het clubhuis in het Regatta Center. Ben jij tussen de 8 en 14 jaar en niet bang om een beetje nat te worden, geef je dan op! Jongeren die al eerder mee hebben gedaan, zijn natuurlijk ook weer van harte welkom. Er wordt van maandag t/m vrijdag ’s ochtends en ‘s middags lesgegeven, tussen de middag lunchen met elkaar in het clubhuis. De club verzorgt het materiaal, jij moet een zwemdiploma hebben en een goed humeur meenemen.

In 2016 kun je meedoen in week 29 van maandag 18 juli t/m vrijdag 22 juli of week 30 van maandag 25 t/m vrijdag 29 juli. Meld je snel aan, want vol = vol!!

Download hier het inschrijfformulier

Reageren via facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.