Medemblik Actueel.

Bedrijven

Meubelfabriek ‘De Eekhoorn’ mag zich een jaar lang ondernemer van het jaar noemen

Zwaagdijk – De Eekhoorn, een fabriek voor bouwpakketmeubelen, is de winnaar van de Westfriesland Meer Prijs. Mede-eigenaar Jos de Smit kreeg de prijs donderdagavond uitgereikt uit handen van juryvoorzitter en oud-wethouder van Enkhuizen Jan Franx.

Hij mag zich, samen met zijn broers Gerard en Winfried, Westfries ondernemer van het jaar noemen. “We zijn er superblij mee”, zei Jos de Smit tegen NH. “Cool, ook voor je personeel.”

Het was de 25e keer dat het Westfriese Ondernemersgala gehouden werd. Het gala wordt gezamenlijk georganiseerd door de zeven Westfriese gemeenten en het lokale bedrijfsleven.  Tuin-, sfeer- en kluscentrum De Boet viel ook in de prijzen. Het bedrijf kreeg in een online verkiezing de meeste stemmen en kreeg daarom de Van der Valk Retailprijs uitgereikt.

Reageren via facebook