18.8 C
Medemblik
22 mei 2020 21:49
Medemblik Actueel.

De Scheepsmakerssingel in Medemblik gaat op de schop..

Medemblik – De gemeente Medemblik gaat de Scheepsmakerssingel herinrichten, de bewoners worden binnenkort uitgenodigd om mee te praten over de inrichting van de nieuwe Scheepsmakerssingel.

De voorbereidingen worden door de gemeente en de aannemer gedaan waarna de bewoners een flinke vinger in de pap krijgen wat de inrichting betreft, aan de hand van deze gesprekken gaat dan de gemeente Medemblik een definitief ontwerp maken en wordt het werk uitbesteed.

In het herinrichtingsvoorstel is er ruimte voor meer parkeerplaatsen en wordt ook het parkeerverbod opgeheven. Op de plaatsen waar wegen elkaar kruisen worden verhogingen gemaakt en de bosjes en struiken op de hoek van de Scheepsmakerssingel en de Oostvaardershof verdwijnen en komt er onderhoudsvriendelijker gras voor in de plaats. Ook worden direct de lantaarnpalen aangepakt, de huidige verlichting verdwijnt en maakt plaats voor energiezuinige led-verlichting.

Wilt u meer weten over deze plannen, dan kunt u contact opnemen met Dann kalk via telefoonnummer: 0229-856000 of via info@medemblik.nl

Hieronder ziet u een schets van de plannen. (klik op de afbeelding voor een groter formaat)

scheepsmakerssingel medemblik

Reageren via facebook