Medemblik Actueel.

Open dag de Bloesem Wognum

Wognum – Sport- en Wellnesscenter De Bloesem houdt zondag 10 januari van 10.00 tot 16.00 uur een open dag. Wie zich deze dag inschrijft, ontvangt niet alleen een leuke sporttas, maar ook een waardebon van Bol.com ter waarde van 25 euro.

Het motto van De Bloesem is: ‘goede voornemens kunnen het hele jaar door’. Maar nu toch de maand januari is aangebroken, organiseert het sport- en wellnesscenter een open dag zodat de goede voornemens direct waargemaakt kunnen worden. Tijdens de open dag wordt een introductieles ingepland zodat belangstellenden hun trainingsprogramma voor de fitness kunnen maken. Verder verzorgt De Bloesem natuurlijk ook groeps- en spinninglessen. Kijk voor het overzicht van de lessen op www.debloesemwognum.nl.

Extra groepsles

Als pilot heeft De Bloesem een les ‘Fitboks’ aangeboden. Omdat de animo hiervoor groot was en omdat de sporters erg enthousiast waren, is besloten om deze les voortaan in het rooster op te nemen. Elke woensdagavond om 21.00 uur wordt deze les nu aangeboden en verzorgd door Bob Vriend. Interesse? Het is altijd mogelijk een gratis proefles te volgen!

De Bloesem is te vinden aan de Conferencelaan 19 in Wognum. Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Volg De Bloesem via twitter (@debloesem) en like de Facebookpagina. Meer informatie: www.debloesemwognum.nl.

Reageren via facebook