Weerbericht Medemblik – bewolkt maar wel droog

Medemblik – Over het weer voor vandaag kunnen wij vrij kort zijn, grijs, maar gelukkig wel droog. De middagtemperatuur loopt op naar 10 graden bij een vrij krachtige wind uit het zuiden. In de nacht naar zondag onstaan er enkele buien en daalt de temperatuur naar 8 graden.

Zondag is er ruimte voor de zon maar vallen er soms ook enkele lichte buitjes, de temperatuur ligt rond de 9 graden en de wind is krachtig,6Bft en waait uit het zuiden tot zuidwesten. Zondagavond neemt de kans op regen toe en in de nacht naar maandag vallen er enkele stevige buien, de wind trekt aan naar hard 7Bft en mogelijk boven het open veld even 8Bft.

Maandagoverdag is het grijs en vallen er van tijd tot tijd enkele buien, met 10 graden is het lenteachtig warm voor de tijd van het jaar en ook de wind is nog behoorlijk aanwezig. Ook op dinsdag vallen er nog enkele buien maar is er ook ruimte voor de zon, de wind zwakt af naar vrij krachtig 5Bft en de temperatuur blijft steken op zo’n 8 graden, wat nog steeds 3 graden te warm is voor de tijd van het jaar.

eps_pluim_tt_06235

Reageren via facebook

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.