’t Wappert: kunst op de rotonde van Wognum

Wognum – Kunst, zomaar in het wild in Wognum. Wethouder Joset Fit heeft vandaag een kunstwerk onthuld op de rotonde bij het gemeentehuis in Wognum. Het kunstwerk met de titel ’t Wappert is gemaakt door beeldhouwer Merel Holleboom.

Hovenier John Koomen heeft de rotonde geadopteerd en laat het kunstwerk bij wijze van pilot een jaar staan. John Koomen: “Het mooie van kunst op een rotonde is dat veel mensen het zien en dat het de boel mooi opvrolijkt.”

Wethouder Joset Fit: “Ik ben er heel blij met dit mooie kunstwerk op deze plek. Zo kan een groot publiek ervan genieten. We hebben in de gemeente niet zo gek veel kunst, dus het is mooi dat we nu weer wat kunst rijker zijn.

Reageren via facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.