Medemblik Actueel.

Schaatsen & skeeleren

Zevenvoudig wereldkampioen Andres Felipe Campo naar DuxSport Racing Team

Medemblik – Dat meldt het management van DuxSport in een persbericht. De Colombiaanse sprinter komt over van Flyke Skates, waar hij de afgelopen seizoenen voor heeft geskeelerd. De 21-jarige Campo won in zijn carrière tot dusver zeven wereldtitels op de sprint en is uit naar meer, met als hoofddoel schaatsen op de Olympische spelen in 2018. 

Door de samenwerking met Arma Wheels en DuxSport kon Campo binnengehaald worden. De zevenvoudig wereldkampioen skeeleren rijdt niet alleen wedstrijden in Colombia maar zal ook wedstrijden rijden in de Nederlandse skeelercompetitie en hij probeert zich te plaatsen voor het WK volgend jaar in Nanjing.

De ploeg bij de senioren voor landelijke en Europese wedstrijden bestaat daarmee uit: Arjan Smit, Lars Conijn, Yordi Martens, Andres Campo, Twan en Tjeu Berlijn. Bij de marathons zal het team worden bijgestaan door Cornelius Kersten.

Met het aantrekken van Campo heeft DuxSport Racing Team een sterke ploeg bij elkaar weten te brengen en ziet zowel de baan- als de wegwedstrijden met veel vertrouwen tegemoet.

Reageren via facebook