20.7 C
Medemblik
22 mei 2020 01:23
Medemblik Actueel.

Canta-bestuurder ziet N239 voor fietspad aan

Medemblik – Aan het begin van de middag heeft een bejaarde bestuurder van een Canta voor behoorlijk wat schrikreacties gezorgd op de N239 ( Medemblik – Afslag a7) door met zijn Canta vanuit de Richting Medemblik richting de Grasdrogerij te rijden. Veel bestuurders moesten hard remmen toen zij ineens de groene Canta voor zich zagen opdoemen.

Ook een vrachtwagenchauffeur kreeg de schrik van zijn leven toen hij met 80km/u ineens de met 15km/u rijdende Canta voor zich zag opdoemen.  Zeker 1 automobilist heeft melding van deze Cantabestuurder gemaakt bij de politie, of deze de man nog heeft aangetroffen is onduidelijk maar dat bij velen de schrik er duidelijk in zat is wel een feit.

De N239 is een weg waar geen verkeer mag komen die niet sneller mogen en kunnen dan 45km/u , vlak na de heropening van de N239 werden ook nog regelmatig tractors gezien op het stuk tussen de rotonde bij Opperdoes en de afslag Twisk, maar dit is de laatste weken niet meer voorgekomen.

Reageren via facebook