Weerbericht Medemblik – veel wind en zacht

Medemblik – Vandaag hebben wij te maken met veel wind, mogelijk zelfs even een stormachtige wind met rukwinden tot 90km/u. De temperatuur loopt op naar 9 graden en er kan wat lichte neerslag vallen. In de nacht naar woensdag regent het en daalt de temperatuur niet verder dan tot zo’n 8 graden.

Woensdag is een natte dag, regen en een krachtige wind uit het zuidwesten maken van de woensdag een herfstachtige dag. De temperatuur loopt weer op naar de dubbele cijfers, het wordt 11 á 12 graden. Woensdagnacht kan het zelfs even stevig gaan regenen.

Donderdag en vrijdag staan in het teken van opklaringen waardoor de zon veel ruimte krijgt om te schijnen. Donderdag wordt het 8 graden, vrijdag 11 á 12 graden. Het blijft op beide dagen droog en de wind is op donderdag matig, 4Bft, en op vrijdag krachtig, 6Bft. 

Na vrijdag neemt de wisselvalligheid weer sterk toe en op zaterdag kan er zelfs veel regen gaan vallen. De temperatuur blijft hoog voor de tijd van het jaar, overdag rond de 8 graden en in de nachten koelt het door de dichte wolkendek niet veel af.

eps_pluim_tt_06235

 

Reageren via facebook

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.