10.9 C
Medemblik
20 september 2020 10:36
Medemblik Actueel.

Eva Buurman beste West-Fries 13e KPN Marathon Cup

Wervershoof – Met een 11e plaats is Wervershoofse Eva Buurman als beste West-Fries geëindigd. De winst in de 13e KPN Marathon Cup bij de dames ging naar Janneke ensing voor Lisa van der Geest en Iris van der Stelt.

Achter Buurman wist Yvonne Spigt plaats 17 voor zich op te eisen vlak voor Kristine Wijdenes uit Opperdoes. In het tussenklassement staat Kelly Schouten op de 8e plaats, nicht Irene Schouten op plaats 10, Yvonne Spigt op plaats 18, Eva Buurman op plaats 30 en Kristine Wijdenes op plaats 32.

Eva Buurman wist ook nog snel even beslag te leggen op plaats 5 bij de jongeren tijdens de KPN Marathon Cup in Eindhoven. In de tussenstand bij de jongeren staat Kelly Schouten uit Zwaagdijk-Oost op de 3e plaats, Eva Buurman op plaats 13.

Reageren via facebook

Uw banner hier?
Uw banner hier?