VVD-raadslid Erik Annaert van Hollands Kroon schoffeert wethouder Andrea van Langen omdat zij opkomt voor de belangen van Medemblik

HOLLANDS KROON – Tijdens de ingelaste raadsvergadering in Holland Kroon over de datacentra in Hollands Kroon was ook wethouder Andrea van Langen van de gemeente Medemblik aanwezig, zij maakte gebruik van haar inspreekrecht om de politiek in Hollands Kroon te wijzen dat er ook nog zoiets als ‘buren’ bestaan, iets waar de gemeente Hollands Kroon de laatste jaren minder en minder rekening mee houdt.

VVD-raadslid Erik Annaert van Hollands Kroon riep dat hij het schandalig vond dat de 7 Westfriese gemeenten zich genoodzaakt vonden om überhaupt in te spreken, maar vooral ook dat de voorzitter van de vergadering dit toestond.. Annaert schoffeerde de wethouder van Medemblik flink met zijn opmerking en laat ook duidelijk blijken hoe de VVD in deze problematiek staat.

Hieronder leest u de tekst die onze wethouder voor heeft gelezen

Foto via Twitter.