Verbouwing Bakkerijmuseum Medemblik, ‘de dakpannen liggen’

MEDEMBLIK – In de negentiende vlog neemt Jacco de lezer mee het dak op, daar liggen de dakpannen er op. In de keuken en de wc zijn de tegels inmiddels op de wand bevestigd en voor het plafond zijn de voorbereidingen ook in volle gang. Om het Bakkerijmuseum nog interessanter, lekkerder, leuker en toegankelijker te maken voor iedereen, is er een fantastisch plan opgesteld. Hiervoor is de financiering, mede na gemeentelijke ondersteuning en een bijdrage van de Bank Giro Loterij, bijna rond. U kunt het verschil maken om dit project volledig uit te voeren.

U, uw kinderen of kleinkinderen vereeuwigd in de wand van de Konditorei

De Konditorei wordt als nostalgische authentieke bakkerswinkel ingericht en gedecoreerd met deegrollers en speciaal gebakken wandtegels. In zo een speciale wandtegel kan uw naam en foto ingebakken worden of u kunt uw naam in een deegroller laten graveren. Vanzelfsprekend maken we van beide twee exemplaren zodat u ook een mooi aandenken heeft voor thuis.

Klik hier voor meer informatie over een DEEGROLLER of TEGELTJE!

Rente of (k)rente(n)mik bij een obligatie?

Als u op financiële wijze wilt meebouwen kan dat met obligaties. Door uw aankoop helpt u mee aan de vernieuwing van het Bakkerijmuseum en zorgt u ervoor dat het museum ook in de toekomst gebakken zit!

  • Rentemik obligatie van € 250,- met als (eetbare) rente eenmalig een originele Rentemik.
  • Fijnproever obligatie van € 500,- met speciale fiscale regeling.
  • Rente obligatie van € 1.500,- met 3% rente.

Klik hier voor meer informatie over een OBLIGATIE

 

Reageren via facebook