18.6 C
Medemblik
3 augustus 2020 20:48
Medemblik Actueel.

Koren op de molen tijdens de openingsdag Molen de Hoop Wervershoof

Wervershoof – Met het veelzeggende thema: Koren op de molen, opent Molen de Hoop in Wervershoof dit jaar weer haar deuren voor jong en oud. Het belooft een afwisselende dag te worden die begint met een prachtige fietspuzzeltocht van 40 kilometer. De start is op 24 april tussen 11 en 12 uur en er zijn weer mooie prijzen te winnen.

Na het dansen en zingen van de kinderen na 12 uur, o.l.v. Linda Schouten, zal de officiële opening plaatsvinden. Onze speciale VIP-gasten dit jaar zijn: Karel en Dirk Koper! Zij zullen symbolisch het cadeaugeld (dat zij ontvingen bij het 60-jarig jubileum van J. Koper & Zn B.V.), aan voorzitter Ton Schouten overhandigen. De gift is gebruikt voor het opwekken van stroom in de molen. Juist met die nieuwe aanwinst, mogen de heren Koper het seizoen officieel openen.

De kinderen worden dit jaar vermaakt door de professionals van Small Steps en er is genoeg vermaak rondom de molen. De gehele dag kunnen de kleurplaten worden ingeleverd en natuurlijk krijg je dan iets lekkers en maak je kans op mooie prijzen!

Vanaf 13.30 uur starten de koren, ondersteund door geluidsman Martijn Berkhout. Dit jaar zijn er optredens van: Keep It Simple, AOW Jongerenkoor, Van Noot tot Neut en Four Winds.
De bar wordt neergezet, een grote tent wordt geplaatst bij ons gezellige terras, we hebben koffie, appelgebak, tosti’s, ijs….

Kortom: Kom allemaal gezellig even langs en geniet met ons van een prachtige dag!

Meer informatie kunt u nalezen op onze website: www.wervershoofsemolen.nl

Reageren via facebook

Uw banner hier?Uw banner hier?