Restaurant de Driemaster en Medemblik Actueel komen met speciaal ‘Moederdag cadeau’

MEDEMBLIK – Aanstaande zondag 9 mei is het Moederdag en om dat te vieren komen Restaurant De Driemaster én Medemblik Actueel met een speciale aanbieding voor Moederdag.. Iedereen die bij De Driemaster het speciale ‘Moederdag menu’  besteld krijgt daar een gratis fles wijn of rosé bijgeleverd.

Rick Zee van De Driemaster heeft speciaal voor deze dag een menu samengesteld, deze bestaat uit:

  • Lenteui-bospaddestoelensoep
  • Zeebaars in krokant jasje, met remoulade saus.
  • Moederdag dessert met o.a. taartje en chocolaatjes.

De prijs voor dit alles inclusief de gratis fles wijn/rosé : 17.50,-

Bestellen doet u via de website van De Driemaster. U kunt het menu ophalen maar ook kunt u tot 18.00 uur op het terras, en het wordt stralend mooi weer en lekker warm, genieten van de overige gerechten van De Driemaster.

Reageren via facebook