Van Straalen de Vries neemt Benny Nauta Transport BV. over

ZWAAGDIJK – OOST – Na een eerdere uitbreiding van de activiteiten met het transport van afzetcontainers in Friesland door de Van Straalen de Vries Groep uit Zwaagdijk-Oost, is er na goed overleg met Benny Nauta Transport BV uit Bitgummole door partijen besloten dat Benny Nauta Transport eveneens deel zal gaan uitmaken van VSDV Container Transport BV.

De medewerkers zullen met het gehele wagenpark hun diensten aan de klanten vanuit laatstgenoemde bedrijf voortzetten. Benny en Albert Nauta blijft betrokken bij het bedrijf, waarvan laatstgenoemde de coördinatie van het wagenpark vanuit het VSDV kantoor in Bolsward gaat verzorgen.

Hiermee is de continuïteit van de dienstverlening aan de klanten gewaarborgd en in samenwerking met de Van Straalen De Vries Groep kan die verder worden verbeterd.

Foto aangeleverd

Reageren via facebook