computer

Introductie van Agile Boards bij 4me

INGEZONDEN MEDEDELING – Steeds meer bedrijven werken Agile. Het is modern en bevorderend voor je onderneming. Maar wat is Agile werken precies? En hoe zorg je ervoor dat iedereen in de onderneming hetzelfde werkt? Wij leggen uit hoe 4me gemakkelijk Agile introduceert binnen ESM. 

Wat is Agile werken?

Agile is een aanpak waarin flexibiliteit centraal staat. Omstandigheden kunnen namelijk continu veranderen. Projectmatig werken staat centraal bij Agile werken. Door Agile te werken (en te leiden) gaan we terug naar de kern: focus op de klant, de medewerkers en het gewenste eindresultaat.

4me en Agile

4me introduceert vanaf nu de mogelijkheid om Agile-borden te maken. Dit is zeer praktisch voor bedrijven die een Agile-benadering willen volgen om zo hun werklast te beheren.

Of een organisatie nu de voorkeur geeft aan Kanban of Scrum, beide zijn Agile-methodologieën die zullen profiteren van de mogelijkheid om Agile-boards op te zetten in 4me.

Om specialisten toe te staan ​​Agile-boards op te zetten, moet de 4me-accounteigenaar het vakje Agile-boards aanvinken in het gedeelte “Accountinstellingen” van de instellingen console.

Praktisch

Agile-boards activeren in 4me-accountinstellingen

Zodra dit gedaan is, komt de optie “Agile Boards” beschikbaar in de 4me Specialist Interface wanneer iemand op het Records console icoon in de werkbalk klikt.

Agile boards-optie in de 4me Records-console

Dit maakt het mogelijk voor specialisten om nieuwe Agile boards te maken voor hen en hun collega’s om hun werkdruk te organiseren.

Een nieuw Agile-bord maken in 4me

Je kunt in 4me ook voor elk nieuw Agile-bord het aantal kolommen en hun namen definiëren. De kolommen kunnen in de gewenste volgorde worden gesleept nadat ze zijn toegevoegd. Door op de verticale ellips (⋮) van een kolom te klikken, kunnen de instellingen van de kolom worden bewerkt.

Door een kolom te bewerken, kan het WIP-limiet (Work In Progress) worden ingesteld. Het maakt het ook mogelijk de geautomatiseerde actie te selecteren die moet worden ondernomen wanneer een opdracht in de kolom wordt geplaatst, evenals het type dialoogvenster dat moet verschijnen wanneer een gebruiker een opdracht naar de kolom verplaatst.

De voordelen van Agile werken

Werk efficiënter, motiveer het team beter en verminder risico’s. Dit zijn slechts een paar voorbeelden van Agile-borden opnemen in je werkproces. 4me maakt het je allemaal een stuk gemakkelijker door een handig en gemakkelijk te gebruiken Agile-bord al vooraf voor je te implementeren. Jij hoeft het alleen maar te gebruiken en het optimale gebruikersnut te ervaren.

Reageren via facebook