Café de Post realiseert 4 tafeltennistafels voor de jeugd van Midwoud/Oostwoud

MIDWOUD – Het wordt tijd dat vooral de jeugd weer eens naar buiten kan om iets leuks te doen! Ook de Gemeente Medemblik is er veel aan gelegen om de jeugd iets te bieden. Zo vroegen zij of Danny en Monique van Grand Café De Post in Midwoud nog iets leuks wisten….

De regel is dat jeugd tot 15 jaar weer met elkaar en in teamverband mag sporten. Maar ja, dan moet je wel toevallig lid zijn van zo’n vereniging. En dat is niet iedereen. Daar werd wat op gevonden. In perfecte samenwerking met “Succesful Party” werden bij De Post op het overdekte maar toch open terras 4 tafeltennistafels geplaatst. Iedereen heeft wel eens plezier gehad met pingpongen. Thuis of op vakantie. Bij De Post mag dagelijks vanaf 13.00 uur de jeugd van de gemeente Medemblik tot 18 jaar hier gebruik van maken. Batjes en balletjes liggen klaar. Alles gratis, aangeboden door De Post.

Publiek is niet toegestaan, want het mag geen evenement worden. Dus alles moet onder corona-maatregelen gedaan worden. En er is natuurlijk geen horeca, dus iedereen moet zelf wat te drinken meenemen. Wel is de deur naar de toiletten geopend en daar is ook gratis, heerlijk helder water te tappen…

Reserveren van een tafel kan bij De Post!

Reageren via facebook