Sorry, maar we blijven wel bouwen hoor.

MEDEMBLIK – De wethouder van Hollands Kroon die over de datacenters op Agriport A7 gaat, wethouder Theo Meskers, heeft zijn excuses aangeboden aan wethouder Andrea van Langen van de gemeente Medemblik en aan Arthur Helling van de gemeente Hoorn.

Tegen het NHD antwoord Theo Meskers op de vraag of de koude uit de lucht is:  ,,We hebben een goed gesprek gehad waaruit de conclusie is getrokken dat er niets onoorbaars is gebeurd. Dat wordt door de ambtenaren bevestigd. Wel hebben we afgesproken elkaar in formele en informele sfeer meer over de ontwikkelingen op de hoogte te houden. Er is ook sprake geweest van een stukje misverstand. Corona speelt wat dat betreft niet in ons voordeel, er zit altijd glas tussen.’’

De wethouder van Hollands Kroon heeft ook samen met de burgemeester van Hollands Kroon de excuses aan de gemeente Medemblik en Hoorn aangeboden, de brief werd ondertekend door burgemeester Rian van Dam van Hollands Kroon volgens het NHD.

Reageren via facebook