Verbouwing Bakkerijmuseum Medemblik deel 2, deuren die er eigenlijk niet horen.

MEDEMBLIK – Deel twee van de vlogs gemaakt door Jacco Spil, directeur van het Bakkerijmuseum in Medemblik. In deze vlog vertelt Jacco o.a. over de deuren in het aangekochte pand die daar waarschijnlijk niet thuishoren en over ornamenten die hergebruikt gaan worden.

Jacco Spil: “De werkzaamheden aan het Bakkerijmuseum zijn afgelopen week gestart en er is al een hoop gebeurt. Er zijn zelfs ontdekkingen gedaan waar de regionale historici voor langs gekomen zijn. Hoewel op dit moment de binnenkant van het museum er uit ziet als een slooppand kunnen we de Medemblikkers gerust stellen; veel van de originele details hebben we bewaard en zullen terugkomen in het vernieuwde museum. Ondertussen blijkt dat al veel bezoekers van Medemblik tijdens hun wandeling door de stad stiekem even naar binnen kijken in het museum….

Het is dus even geduld hebben voor de bezoekers weer kunnen genieten van de geur van warme gevulde koeken, heerlijke chocolade en spijs..

Reageren via facebook