Medemblik heeft een nieuwe BON-theater

MEDEMBLIK – Het is zover.. het nieuwe BON-theater! Een prachtig nieuwe zaal met achterin een heuse tribune waardoor je nu overal een goed zicht hebt op het podium. De vrijwilligers van het BON-theater zijn druk bezig geweest met het installeren van de lichtinstallatie en het aankleden van de zaal. Ook de foyer is veranderd. Deze is op een andere locatie, aan de rechterkant van het gebouw, en daar is dan ook de nieuwe ingang. Het ziet er mooi en gezellig uit. Het bestuur van het Bon-Theater laat weten dat zij niet kunnen wachten om te starten met het programma, maar helaas is ook het Bon-Theater door de coronacrisis genoodzaakt om de deuren nog even gesloten te houden.

Een nieuwe huisstijl

Naast het feit dat de theaterzaal is verbouwd, heeft het BON-theater ook een mooie nieuwe huisstijl. Het Bon-theater heeft nu een modern logo en een nieuwe website die mobiel ook goed te bekijken is. Foto’s en programma zijn prachtig vorm gegeven en een lust voor het oog. Op 15 januari om 12:00 ’s middags gaat de nieuwe site in de lucht, dus nodigen zij iedereen uit om hem dan snel te bekijken.

Het komende programma

Aangezien alle voorgaande voorstellingen geannuleerd zijn ziet het theaterjaar er heel anders uit. Het bestuur kijkt dan ook uit naar het in gebruik nemen van de nieuwe zaal en hopen op betere tijden net als iedereen in deze periode. Het bestuur hoopt op 20 februari te starten met Kiki Schippers, gevolgd door Thijs van de Meeberg op 13 maart. Het complete programma van het BON-theater is te bekijken op de site van het BON-theater. Direct kaarten bestellen? Dat kan natuurlijk ook via de site.

Vrijwilligersprijs (stem op het Bon-theater!)

Het BON-theater is genomineerd voor de vrijwilligersprijs 2020 in de categorie Vrijwilligersorganisatie van het jaar. Vanaf 15 januari kunt u stemmen op het BON-theater via onderstaande link. Hier zijn ook filmpjes te vinden waarin zij vertellen over het vrijwilligerswerk en de organisatie. Het Bon-theater hoopt natuurlijk op uw steun.

vrijwilligersprijsmedemblik.nl/vrijwilligersorganisatie-2020/ De bekendmaking van de winnaars zal plaatsvinden op 29 januari.

Reageren via facebook