1.9 C
Medemblik
27 januari 2021 08:04
Medemblik Actueel.

De bewuste gestolen auto

Auto en motoren gestolen in Andijk, motoren teruggevonden in Hauwert

ANDIJK – Wendy Goet-Jansen roept iedereen op om uit te kijken naar deze gestolen bestelbus die na maandag 21 december 2020 is gestolen vanaf de Middenweg in Andijk. Bij de diefstal werden ook 2 motoren gestolen maar deze zijn in Hauwert teruggevonden. Aangezien de motoren met de bus zijn vervoerd moet deze bus dus ook naar Hauwert zijn gereden.

De dieven lieten het daar niet bij, ook werd in de woning ingebroken waarbij sieraden, geld en veel gereedschap is buitgemaakt.  Wendy Groet roept iedereen op die camerabeelden heeft van de toegangswegen van Andijk en Hauwert deze te delen met haar of de politie.

Heeft u meer informatie dan kunt u bellen met de politie op telefoonnummer: 0900-8844 of als u liever anoniem wilt blijven met 0800-7000

Reageren via facebook