215 inwoners gemeente Medemblik testen positief op corona de afgelopen 7 dagen

MEDEMBLIK – Terwijl het kabinet vandaag heeft vergaderd over de lockdown die zij aankomende dinsdagavond om 19:00 uur gaan aankondigen zijn in de gemeente Medemblik de afgelopen zeven dagen 215 mensen positief getest op het coronavirus. Daarnaast is er 1 inwoner van de gemeente Medemblik overleden aan de gevolgen van het coronavirus.

In heel West-Friesland is de stijging van het aantal besmettingsgevallen explosief te noemen, 365 Westfriezen zijn dit weekend positief getest op het coronavirus. In 1 weekend kwamen er in de gemeente Medemblik 84 besmettingsgevallen bij, Hoorn 112, Enkhuizen 59, Drechterland 24, Opmeer 21, Koggenland 14 en Stede Broec 42.

Landelijk kwamen er vandaag 9884 besmettingsgevallen bij, werden 81 mensen opgenomen in het ziekenhuis en overleden er 29 mensen aan de gevolgen van het coronavirus.

Reageren via facebook