6.4 C
Medemblik
18 januari 2021 18:08
Medemblik Actueel.

Leren beleggen

Heb jij in deze tijden geld over waar je wat meer rendement uit wilt halen? Je geld op een spaarrekening laten staan levert in deze tijd met de lage rente weinig extra’s op. Misschien heb je er al eens over nagedacht om te leren beleggen.

Hoe leren beleggen?

Beleggen is een breed begrip want ga je beleggen in cryptocurrencies (digitaal geld) of in goud, vastgoed of aandelen? Er zijn veel mogelijkheden als het op beleggen aankomt. Het is verstandig voordat je de stap gaat maken dat je je eerst goed gaat inlezen. Of nog beter volg een cursus waar je alles te weten komt over dit onderwerp.

Tip: beleg alleen met geld wat je echt kunt missen

Handige beleggings software

Als je als beginner gaat beleggen is het belangrijk dat je eerst de nodige ervaring gaat opdoen, en dat kan kosteloos. Voor het online beleggen heb je namelijk een broker nodig. Een broker is een soort tussenpersoon tussen jou en de handel waarin je gaat investeren. Bij een goede broker kan je altijd een gratis demo account aanmaken waar je mee aan de slag kunt om de software te leren kennen.

Harm van Wijk

Je kunt er ook voor kiezen om te beginnen met een complete software tool. Een tool die erg goed werkt en waar heel veel beginnende maar ook ervaren beleggers gebruik van maken is de Trading Navigator Methode van Harm van Wijk.

Rendement

Deze software analyseert voor jou de trends op de financiele markten. De tool geeft jou aanbevelingen waarna jij kunt investeren. Op deze manier beleg je met minder risico omdat gebleken is dat er normaal een rendement van 5% en 8% behaald wordt en met de Trading Navigator Methode is dit gemiddeld tussen de 18% tot 22%. De software is zo ontworpen dat zelfs de kleinste schommelingen opgemerkt worden.

Buiten dat de software het voor jou als belegger een stuk makkelijker en minder risicovol maakt ga je ook nog heel veel leren. Je volgt namelijk ook een cursus waarin jij de fijne kneepjes van het beleggen gaat leren. Harm van Wijk die deze tool aanbiedt is zelf al 27 jaar succesvol in de financiele wereld.

Als jij dus wilt leren beleggen en meteen een tool wilt gebruiken die het jou makkelijker maakt om je geld te beleggen dan is dit voor jou de ideale optie. Harm van Wijk geeft een niet goed geld terug garantie op de Trading Navigator Software. Dus bevalt het niet dan kan je altijd je geld terug krijgen.

Reageren via facebook