4.4 C
Medemblik
28 november 2020 23:54
Medemblik Actueel.

Foto: Shutterstock

Toevallig langsrijdend ambulancepersoneel haalt onfortuinlijke automobilist uit de Broerdijksloot

MIDWOUD – En wederom was het raak op de Broerdijk in Midwoud, de weg die de verbinding vormt tussen Midwoud/Oostwoud en de A7 is regelmatig in het nieuws vanwege de vele waterongevallen die daar plaatsvinden. Zo ook afgelopen nacht rond de klok van half 5 toen een toevallig langsrijdende ambulance ineens wat vreemds zagen in het water van de Broerdijksloot.

Toen het personeel van de ambulance ging kijken zagen ze dat het een auto was die deels in de sloot lag waarop de ambulancebroeders direct te hulp schoten, schrijft het NHD.  Ze wisten de onfortuinlijke bestuurder op het droge te krijgen maar bleek na controle niets te mankeren en hoefde dus niet naar het ziekenhuis. De auto is door een bergingsbedrijf weggehaald is is total loss..

Reageren via facebook