4.4 C
Medemblik
28 november 2020 22:43
Medemblik Actueel.

Foto aangeleverd

Schrijverscafé bij Cultura Plus Andijk met Roos Schlikker

ANDIJK – Op zondagmiddag 27 september komt Roos Schlikker naar Cultura in Andijk. Roos Schlikker schrijft boeken, reportages, artikelen, columns(Parool, Linda, Intermediar, Kek Mama en Libelle) en scenario’s. Hartverscheurend, grappig, boos, verdrietig of cynisch, bij Roos kan het vele kanten op.

In haar columns schrijft ze over het leven van alle dag, maar ook over politiek en psychiatrie. Ook was zij regelmatig tafeldame bij De wereld draait door en zij schuift regelmatig aan bij Radio 1.

Roos Schlikker studeerde Nederlandse taal-  en letterkunde en journalistiek. Boeken van haar hand zijn onder andere; Het eerste miljoen is het moeilijkst, We rommelen maar wat aan, Ik wens je het onmogelijke en Moeder van glas.

Een veelzijdige schrijfster en een boeiende middag in Cultura op zondagmiddag 27 september van 15.00 – 17.00 uur. Toegang inclusief een kopje koffie of thee € 10,00. De zaal is open vanaf half 3.

In verband met Corona verzoekt de organisatie u dringend  te reserveren op het volgende emailadres: CulturaPlus2.0@gmail.com of te bellen met Cultura 0228 591376.

Reageren via facebook