1 van de panden waar het inbrekersgilde hun slag wilde slaan (Foto aangeleverd)

Grote hoeveelheid gereedschap gestolen bij inbraak bedrijfspand Zwaagdijk-Oost

ZWAAGDIJK-OOST – Afgelopen weekend is er bij een inbraak in een bedrijfspand aan de Graanmarkt in Zwaagdijk-Oost een grote hoeveelheid gereedschap gestolen. Behalve dat er gereedschap is gestolen is er ook de nodige schade aan het pand aangericht.

Bij een ander pand werd ook een poging binnen te komen gedaan maar dat mislukte gelukkig, wel is er de nodige schade aan dit pand. Opvallend is dat 2 weken geleden aan de Graanmarkt in Zwaagdijk-Oost ook een poging om binnen te komen bij een bedrijfspand op niets uitliep wel met de nodige schade achterlatend zijn de daders op de loop gegaan.

Heeft u informatie, heeft u iets gezien, weet u wie de daders zijn, bel dan de politie op 0900-8844 of als u toch liever anoniem wilt blijven bel dan met 0800-7000

Reageren via facebook