Kraaienest en Zeepaardje sluiten vrijdag- en zaterdagavond om 9 uur de deuren

MEDEMBLIK – Jeffrey Oudejans, uitbater van Café Het Zeepaardje, en Michel Kraayvanger van Het Kraaienest hebben besloten dat zijn vanavond en morgenavond al om 21:00 uur de deuren van hun zaken zullen sluiten.

Beiden kregen bezoek van twee handhavers en 4 beveiligers die constateerden dat de 1.5 meter regel niet werd gehandhaafd waarna er een brief van de gemeente volgde. Voor beide horecaondernemers is het geen doen om te handhaven en omdat de gemeente de verantwoordelijkheid bij de ondernemers zien beide ondernemers geen andere mogelijkheid om vanavond en zaterdagavond om 21:00 uur te sluiten.

De gemeente Medemblik was niet bereikbaar voor een reactie, wij zullen het bericht updaten zodra er een reactie binnen is.

Reageren via facebook