22.4 C
Medemblik
12 augustus 2020 08:43
Medemblik Actueel.

Ontharingsstudio Medemblik bestaat 1 jaar.

MEDEMBLIK – Sinds 2019 bestaat ontharingsstudio Medemblik en al vele dames en heren hebben ervaren om van (ongewenste) haargroei af te komen.  Scheren, epileren, harsen of waxen…het haar komt uiteindelijk weer volledig terug. Maar bij Ontharingsstudio Medemblik is het mogelijk om  met New Epil de haargroei te reduceren, zonder de vaak pijnlijke ervaringen met andere technieken voor ontharing.

In de salon wordt er gebruik gemaakt van de New Epil. Hiermee wordt zonder verhitting van het huidoppervlak snel en pijnloos behandeld. Een krachtig breed spectrum led licht zal door het pigment van de haar een weg vinden naar de haarfollikel. Hierdoor zal deze niet meer in staat zijn een nieuwe haar te produceren.

Het unieke aan de New Epil behandeling is dat de energie direct naar het haarzakje gaat zonder verhitting van het huidoppervlak. De behandeling is veilig, snel en aangenaam en zo is ontharen vanaf nu een koud kunstje. De scanner bevat een koelelement, waardoor de huid niet verbrand kan worden, zoals bij IPL-behandelingen wat ook wel wordt aangeboden door diverse salons.

Tekst loopt door onder de foto

Ontharingsstudio Medemblik heeft zeer duidelijk gekozen voor de bekende diode-laser techniek ten opzichte van IPL(licht). De diode-laser techniek heeft tot op heden aantoonbare voordelen ten opzichte van IPL-behandelingen.

Tekst loopt door onder de afbeelding

Heb je interesse in het verwijderen van ongewenst haargroei? Begin dan met telefonisch of email contact op te nemen voor de eerste vragen.  In het eerste contact nemen we grondig jouw medische achtergrond door samen met jouw huid- en haartype.

Wenst u ook van uw haargroei af neem dan contact op met Annet. Alle nieuwe aanmeldingen krijgen ook nog een leuke aanbieding. Interesse?? Bel, mail of stuur een whatsapp.

Reageren via facebook

Uw banner hier?Uw banner hier?