1 minuut gratis winkelen voor het goede doel bij Kruidvat Zwaagdijk-Oost

ZWAAGDIJK-OOST – Klanten uit Zwaagdijk en omgeving kunnen voor alle health- en beautyproducten vanaf woensdag 5 augustus terecht bij de nieuwe Kruidvat-winkel. Op die dag opent Kruidvat de deuren van de winkel aan de Zwaagdijk 229. Ter ere van de feestelijke opening geeft Kruidvat één minuut gratis winkelen weg aan een goed doel uit de omgeving. Via de site kruidvat.nl/openingsactie kunnen klanten een goed doel nomineren. Vervolgens mag een afgevaardigde van het winnende goede doel als allereerste klant één minuut gratis winkelen.

Winkelmanager Nicole Nieuweboer kijkt met haar team uit naar de opening: “Ontzettend leuk dat we hiermee een lokaal goed doel kunnen helpen. Dat is altijd een heel feestelijk moment!” Nieuweboer vervolgt: “De nieuwe winkel is overzichtelijk en toegankelijk, met het vertrouwde voordeel van Kruidvat en verrassende aanbiedingen. Samen met mijn team nodig ik iedereen uit Zwaagdijk en omgeving van harte uit om vanaf woensdag 5 augustus te komen kijken naar het eindresultaat!”

Verrassend, voordelig én toegankelijk

De health- & beautyproducten worden in de nieuwe winkel op een overzichtelijke manier gepresenteerd. Zo vinden klanten de wekelijkse aanbiedingen en acties in het hart van de winkel. De babyproducten staan achterin, zodat (aanstaande) moeders en vaders in alle rust het uitgebreide aanbod kunnen bekijken. Klanten kunnen met een Jouw extravoordeelkaart bovendien profiteren van cadeaus, korting, speciale koopavonden en persoonlijke extra aanbiedingen.

Reageren via facebook