17.6 C
Medemblik
7 juli 2020 16:43
Medemblik Actueel.

Boot leeggehaald aan de Scheepsmakerssingel in Medemblik

MEDEMBLIK – Een boot is in de nacht van dinsdag op woensdag door onbekenden leeggehaald, tijdens deze diefstal is er ook schade aangericht aan de boot. Er is o.a. gereedschap gestolen en tanks. Eigenaar Sicco Regeling beloofd een beloning uit voor de gouden tip. Weet u meer, bel dan met de politie 0900-8844 of als u anoniem wilt blijven 0800-7000.

De laatste tijd wordt er veel meer diefstal gepleegd in boten en zelfs van complete boten. Zo zijn buitenboordmotoren niet meer veilig zonder een goede anti-diefstal beveiliging maar ook boten worden zonder problemen meegenomen waarbij vaak de kettingen worden doorgeknipt met zwaar gereedschap.

Ook wordt er weer meer en meer vanaf het water bij mensen thuis spullen uit tuinen meegenomen waarbij de bbq’s populair zijn bij het dievengilde.

Reageren via facebook

Uw banner hier?Uw banner hier?