Meesterpianist Ramon van Engelenhoven komt naar Twisk!

TWISK – Het theaterseizoen gaat nu echt beginnen in Theaterkerk Hemels in Twisk. In de maand juli twee absolute toppers betreden het podium van de theaterkerk in Twisk.

Zondag 5 juli , 15.00 uur: Theatercafé Hemels met Dr. Bebob en live muziek van het “Ruby Lemm kwartet”. En natuurlijk zijn er de bekende drinks & bites. Voor wie van dansen houdt: hoe later op de middag hoe swingender…. Er mogen maximaal 30 personen in de zaal. Wil je komen? Dan graag reserveren via www.theaterkerkhemels.nl/agenda. Er zijn 2 blokken van 1,5 uur. Je kan 1 of 2 blokken reserveren.

Zaterdag 18 juli, 20.15 uur: Meesterpianist Ramon van Engelenhoven komt naar Twisk! Dat belooft een prachtige recital op onze Bechtstein vleugel! Ramon sloot in 2017 zijn Bachelor Piano aan het conservatorium van Amsterdam af met het hoogst haalbare een ‘10’. Regelmatig treedt Ramon op in het concertgebouw van Amsterdam en andere grote podia in binnen- en buitenland. En nu dus op 18 juli in Twisk!

Het volledige programma voor de maanden oktober tot en met mei 2021 volgt snel. Samen met de impressariaten zoeken we naar mogelijkheden om de geplande concerten met een geringer aantal zitplaatsen of later in het jaar door te laten gaan. Reserveer snel, want met 54 stoelen is het snel uitverkocht!

Reageren via facebook