Patrick Terwee maakt doorstart met de Stadsbrouwerij Medemblik

MEDEMBLIK – Het faillissement van de Stadsbrouwerij Radboud in Medemblik kwam bij de inwoners van Medemblik hard aan, maar Patrick Terwee die al eerder veel geld in de Stadsbrouwerij stopte om het van een faillissement te redden gaat een doorstart maken met de brouwerij.

De brouwerij zal wel flink kleiner gaan worden en er wordt meer ruimte gemaakt voor bezoekers van de brouwerij en ook komt de nadruk meer op horeca dan op brouwen te liggen. Of al het personeel ook weer terugkomt is nog onzeker, zo gaat Lars Kuipers beginnen aan zijn politie-opleiding en of Bert Boon terugkomt is onzeker, de voormalige werknemer van de Stadsbrouwerij liet weten heel blij te zijn dat de brouwerij weer een doorstart gaat maken en wenst Patrick dan ook heel veel succes met zijn nieuwe project.

De curator laat weten dat de brouwerij medio september de deuren weer zal openen, eerst nog verbouwen..

Stadsbrouwerij Radboud failliet, een terugblik..

Reageren via facebook