Insluipers richten ravage aan in lagere school Opperdoes

OPPERDOES – Donderdagavond hebben insluipers een ravage aangericht in een lagere school in Opperdoes. Tussen 17:00 uur en middernacht zijn de insluipers de school binnengedrongen en veel vernielingen aangericht.

Zo zijn is schoolmateriaal van de school en materiaal van de leerlingen vernield, maar ook is er een spoor van kapot gegooide eieren door het schoolgebouw achtergelaten en zijn er zeven kapot gegooide flessen op het schoolplein aangetroffen.

Van de daders zelf ontbreekt elk spoor, wel is er aangifte gedaan bij de politie en die hebben de insluiping in onderzoek genomen. Er zijn diverse voet- en handafdrukken gevonden waar verder op gerechercheerd gaat worden. Het schoolbestuur roept de dader of daders dan ook op om zich te melden om zo een tot een oplossing te komen om de schade te vergoeden.

Het schoolbestuur roept op iedereen op die iets gezien of gehoord heeft zich te melden bij de politie op telefoonnummer: 0900-8844 of als u liever anoniem wilt blijven via 0800-7000.

Reageren via facebook