15.8 C
Medemblik
27 september 2020 09:56
Medemblik Actueel.

Winkel Bakkerijmuseum kleurt oranje

MEDEMBLIK – Van oudsher is het museum tijdens Koningsdag gesloten, maar dit jaar waarin alles anders is, gaat de winkel van het Bakkerijmuseum speciaal open. U kunt op deze dag waarop alles oranje hoort te kleuren, genieten van de lekkernijen van het Bakkerijmuseum! En niet alleen op maandag, maar dat kan het hele weekend al, want ook op zaterdag is de winkel open!

Van Paleisbanket tot Oranje tompouce

Zoals u van het Bakkerijmuseum gewend bent, hebben zij oranje gevulde eierkoeken, heerlijk Paleisbanket, vorstelijke bonbons en natuurlijk de bekende gevulde koek. Speciaal op maandag zullen ze een Oranje Tompoucendag houden.

Winkel geopend

De winkel zal geopend zijn op zaterdag 25 en maandag 27 april zijn van 10.00 – 15.00 uur. Gezien de huidige regels, zal het Bakkerijmuseum een gepast deurbeleid voeren en zullen de producten reeds verpakt zijn. Liever bestellen? Dat kan natuurlijk ook. U kunt telefonisch contact opnemen of een mail sturen, want de deur is helaas op de andere dagen gesloten.

Museum blijft gesloten

Volgens de richtlijnen van het kabinet en het RIVM blijft uiteraard het museum gesloten tot tenminste 28 april. Dit onderscheid wil het Bakkerijmuseum hierbij graag duidelijk maken zodat er geen misverstanden zullen ontstaan. U zult begrijpen dat ook zij als museum geen grote groepen binnen kunnen laten, maar met een gepast deurbeleid mag de winkel geopend worden. Natuurlijk hoopt het Bakkerijmuseum u op een later tijdstip weer in ‘het lekkerste museum van Nederland’ te mogen begroeten.

Voor verdere informatie:  Aangezien de vrijwilligers van het Bakkermuseum nu niet dagelijks aanwezig zijn, kunt u uw vraag stellen via info@deoudebakkerij.nl of 0227 – 54 50 14 (graag bericht inspreken).

Reageren via facebook

Uw banner hier?
Uw banner hier?