32 C
Medemblik
12 augustus 2020 17:42
Medemblik Actueel.

Kom dinsdag 17 maart naar de open dag van basisschool Het Koggeschip

MEDEMBLIK – Op zoek naar een basisschool voor uw kind? Wees welkom op de open dag van basisschool Het Koggeschip. Kom kijken, kennismaken en sfeerproeven en ontdek of dit dé nieuwe plek is voor uw kind. Het Koggeschip is onlangs door de onderwijsinspectie beoordeeld met uitstekende resultaten.

Een rondleiding door enthousiaste leerlingen of een gesprek met onze bevlogen medewerkers: op de open dag staan we allemaal voor u en uw kind klaar. Voor onderwijs met een kindgerichte aanpak bent u bij Het Koggeschip aan het juiste adres. Bij ons kan een kind zich optimaal ontwikkelen. Jezelf ontdekken en samenwerken gaan hier hand in hand. Dit alles in een veilige, creatieve en positieve omgeving dat ons motto ondersteunt: “Iedereen elke dag met plezier naar school”

Rust en structuur voor uw kind

Het Koggeschip werkt met het vijf gelijke dagen model. Kinderen gaan van 08.30 tot 14.15 uur naar school en hebben samen met de leraar lunchpauze. Het Koggeschip heeft hier bewust voor gekozen, want dit dagritme biedt continuïteit en regelmaat, de kinderen varen er goed bij.

Een vloeiende overgang naar de basisschool

Is uw kind net twee of heeft het broertjes of zusjes? Dan is het goed te weten dat binnen Het Koggeschip ook peuterspeelgroep De BereBoot gevestigd is. Peuters doen hier op speelse wijze veel vaardigheden op en zijn in contact met leeftijdsgenootjes en leidsters. Een fijne voorbereiding op de basisschool!

Kom zelf met uw kind ervaren of Het Koggeschip bij jullie past. De deuren van de school zijn geopend, de koffie en limonade staan klaar. Jullie zijn welkom op dinsdag 17 maart van 9.30-14.00 uur of van 19.00-20.00 uur.

Reageren via facebook

Uw banner hier?Uw banner hier?