Medemblik Actueel.

De vrouwelijke variant van 'Buurman en Buurman' gaan de keuken van Rumours verbouwen (Foto aangeleverd)

Rumours sluit tijdelijk de deuren, de keuken gaat op de schop

MEDEMBLIK – Eetcafé Rumours zal vanaf maandag t/m 16 februari gesloten zijn. De keuken krijgt een grote make-over. Dus als je nog even wil genieten van die overheerlijke Ossenhaas, smeuïge Spareribs, Rumoursburger of 1 van de andere heerlijke gerechten moet je opschieten.

Joyce Ligthart nam na het overlijden van haar vader Rian Ligthart in 2018 de touwtjes in handen en maakte van Rumours een eetcafé waar mensen zich direct thuis voelden. Het is een echt familiebedrijf Rumours, zo helpt moeder Frederique mee in de zaak en zorgt broer Mitchell voor de wijnkaart en heeft zus Sascha het naastgelegen ‘Enjoy’ onder haar hoede genomen, om zo het levenswerk van vader Rian voort te zetten.

Op maandag 17 februari opent Rumours weer de deuren.

 

Reageren via facebook