Landgoed Hoenderdaell is het ‘Leukste uitje van Noord-Holland 2020’

ANNA PAULOWNA – Landgoed Hoenderdaell is het ‘Leukste uitje van Noord-Holland’. Dat blijkt uit de ANWB-verkiezing van het ‘Leukste uitje van Noord-Holland 2020’. Vertegenwoordigers van het uitje ontvingen vandaag de gouden award in het Zuiderzeemuseum. De zilveren award ging naar Ecomare. De bronzen award ging naar Speelpark Oud Valkeveen.

Tijdens de verkiezing brachten ANWB-leden massaal hun stem uit op het uitje dat zij het meest waarderen, zowel op landelijk niveau als per provincie en voor het ‘Leukste uitje over de grens’. In totaal werden ruim 80.000 stemmen uitgebracht.

Landgoed Hoenderdaell scoort, naast heel veel stemmen, op bijna alle onderdelen (prijs/kwaliteit, sfeer, personeel, faciliteiten en het aanbod) de hoogste cijfers en is daarmee de winnaar van 2020. Een greep uit de reacties over de winnaar:

‘Het is een perfect park. Midden in de natuur. Je combineert de dieren samen met ontspanning en rust’

‘Heel mooi park zo natuurlijk mogelijk. Vriendelijk personeel. Goede voorzieningen voor hapje en drankje. Mooie speeltuin voor de kinderen. Dus genieten voor jong en oud’

De winnaars van 2020 in de provincie Noord Holland:

  • Gouden award Landgoed Hoenderdaell in Anna Paulowna
  • Zilveren award Ecomare in de Koog, Texel
  • Bronzen award Speelpark Oud Valkeveen in Naarden

De ANWB organiseert de verkiezing van het ‘Leukste uitje’ voor de tiende keer. Kijk voor alle winnaars op www.anwb.nl/leuksteuitje

De verkiezing ‘Leukste uitje 2020’ is onderdeel van ANWB Eropuit. Elk jaar gaan ruim een miljoen leden eropuit met een ticket met ANWB ledenvoordeel om een leuke dag uit beleven. Land van ANWB biedt tevens tickets voor theatervoorstellingen, diverse verblijfsarrangementen en honderden wandel- en fietsroutes: kortom alles om er in Nederland op uit te gaan!

Reageren via facebook