Medemblik Actueel.

Oliebollen Bakkerijmuseum Medemblik vonden gretig aftrek

MEDEMBLIK – Emmers vol beslag, de olie op de juiste temperatuur, de oliebollenbakkers en verkopend personeel in blakende topvorm… Tijdens oudejaarsdag wisten de inwoners van de gemeente Medemblik het Bakkerijmuseum prima te vinden om daar hun oliebollen, appelflappen en de speciale specerijen-oliebol te kopen.

Jacco Spil had in 1 van zijn vele receptenboeken een recept gevonden van een oliebol waar diverse specerijen in waren verwerkt en dus werd er besloten dat ook deze speciale bol zou worden gemaakt. Volgens veel mensen die de oliebol proefden was hij heerlijk, net zoals alle andere oliebollen en appelflappen.

Tekst loopt door onder de foto

foto door: www.pascalvanas.nl

Nu is het weer klein jaartje wachten om weer de heerlijke oliebollen van het Bakkerijmuseum te kunnen eten..

Heeft u een tip of foto mail deze naar redactie@medemblikactueel.nl Vergeet er niet bij te vertellen waar de foto is genomen en waar het overgaat.

Reageren via facebook